Sthlm Jämt söker Journalist/skribent

ref.nr 72907


Länsstyrelsen är en statlig myndighet som arbetar för alla i Stockholms län. Vi verkar för att nationella mål får genomslag i länet. Vi ser till att kunskap om länets förhållanden tas tillvara nationellt. Vi arbetar med samordning, tillståndsprövning, tillsyn och utveckling. Hållbarhet, helhetssyn och lika villkor för alla är våra ledord. Lagar, kunskap och goda relationer är våra redskap. Engagemang, rättssäkerhet och effektivitet är våra styrkor.

Länsstyrelsen och avdelningen för regional utveckling söker en Journalist till Sthlm Jämt. Tjänsten är en projektanställning t o m 30 maj 2007.

Sthlm Jämt är en regional plattform för långsiktigt och strategiskt jämställdhetsarbete i Stockholms län. Plattformen är en arena för att utveckla, samordna och synliggöra detta arbete. Sthlm Jämt finansieras och drivs av Länsstyrelsen och Svenska ESF-rådet i Stockholms län.

I arbetet ingår att för Sthlm Jämts hemsida och nyhetsbrev skriva notiser, artiklar och dokumentation om plattformens arbete och aktiviteter samt de jämställdhetsprojekt som är kopplade till Sthlm Jämt, i dagsläget ett 20-tal projekt. I arbetet ingår också att publicera materialet på hemsidan och att delta i Sthlm Jämts redaktionsrådsmöten. Arbetet sker i nära samarbete med plattformens informatör och projektledare.

Du ska ha akademisk journalistutbildning med genusvetenskaplig inriktning eller motsvarande.

Du ska ha yrkeserfarenhet inom området.
Du har god stilistisk känsla och förmåga att göra olika frågor förståeliga och intressanta.

Vi förutsätter att du är öppen och har lätt för att samarbeta, är utåtriktad och har förmåga att skapa relationer, att du dessutom är ansvarsfull, noggrann och arbetar utifrån en helhetssyn tar vi för självklart.

För att uppnå en jämn könsfördelning välkomnas särskilt män att söka. Länsstyrelsen tillämpar positiv särbehandling och värnar om de mänskliga rättigheterna och välkomnar sökande oavsett funktionshinder, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Anställningen omfattar heltid. Tillträde snarast.
 
Vill du veta mer - kontakta: Peo Olsson, 08-785 54 15 eller Dennis Kullman,  08-785 43 04.

Fackliga företrädare är: Katarina Gürsoy, ST, 08-785 40 29 och Annika Jager, SACO, 08-785 50 13.

Välkommen med Din ansökan till:
LÄNSSTYRELSEN i Stockholms län, personalavdelningen,
Box 22067, 104 22  STOCKHOLM. Fax: 08-653 11 86. E-post
[email protected]

Märk din ansökan med referensnumret  72907 i ämnesraden på din e-postansökan.

Sista ansökningsdatum är den 30.12.2005.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback