/Presentatör till P1 med "annan bakrund än svensk"


Arbetsgivare:
Ort:
Anställningstid:
Anställningsform:
Sista ansökningsdag:
PE Stockholm
Stockholm
Snarast jan-2006 t.o.m dec-2006
Projekt/Mångfald
2005-12-22
Sveriges Radio arbetar för att locka lyssnare som inte lyssnar på våra kanaler i dag. En viktig grupp att nå är personer med mångkulturell bakgrund. P1 vill nu visa att SR vänder sig till alla i Sverige och öka lyssningen bland personer med annan bakgrund än svensk.

Vi söker dig med mångkulturell bakgrund för att presentera program i P1 som projekt/mångfaldsanställd under 2006. Arbetet är på heltid och du skall ha radioerfarenhet, vara allmänbildad och ha datorvana. Erfarenheter av att ha levt i en annan kultur är också intressant. Du måste kunna börja snarast i januari 2006.

Presentatörens viktigaste uppgift är att presentera radioprogrammen på ett intresseväckande sätt och locka till lyssning på P1. Du skriver dina egna presentationer. P1-presentatörerna arbetar i Word och med ljuddatorer. Arbetet sker på dagtid och ibland på lördagar och söndagar.

De flesta P1-presentatörer är idag män – därför ser vi gärna kvinnliga sökande.
Vi vill ha din ansökan senast 22 december. Det är bra om du kan bifoga ett arbetsprov från radio eller röstprov. Adressen är ”P1-presentatör”, Janne Peterson, Sveriges Radio, 105 10 Stockholm.


Kontaktperson:
Telefonnummer:
E-post adress:
Fackrepresentant:
Michael Levy, P1-presentatio / Janne Peterson, sändn.chef
08-784 15 95 / 08-784 50 53
[email protected] / [email protected]
Ola Gäverth SJF, Peggy Hamberg SIF, Gunilla Saulesco SACO, 08-784 50 00

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback