Informatör/journalist

med ansvar för presskontakter och utveckling av webben

Referensnummer: PA 42-2005/380
Placering: Gemensam Förvaltning
Sista ansökningsdag: 2005-12-09

Allmänt om Malmö högskola
Malmö högskola har 21 000 studenter och ca 1 300 anställda. Inom både grundutbildning och forskning arbetar vi flervetenskapligt. Vi lägger också stor vikt vid olika former av aktivt och problembaserat lärande. Malmö högskola har sex flervetenskapliga utbildningsområden: Hälsa och samhälle, Internationell Migration och Etniska Relationer (IMER), Konst, kultur och kommunikation (K3), Lärarutbildningen, Odontologiska fakulteten samt Teknik och samhälle.

Arbetsuppgifter
Vi söker en kvalificerad informatör till den gemensamma informationsavdelningen. Den vi söker ska främst ta ansvar för mediekontakter och webbutveckling. Webben är en viktig kanal för att publicera både externa nyheter och vårt interna nyhetsbrev.

Kvalifikationer
För att klara uppgiften ska den vi söker ha journalistutbildning och flerårig erfarenhet av arbete inom nyhetsmedia. Vi sätter värde på ett gott kontaktnät inom journalistkåren och gärna också bland politiker. Du måste vara en god skribent och ha bred erfarenhet av nyhetsbedömning. Det är också bra med erfarenhet av arbete som informatör inom politiskt styrda organisationer. Stor vikt läggs vid erfarenhet av webbutvecklingsprojekt inom stora organisationer. Det är naturligtvis viktigt för oss att du passar in i arbetsgruppen.

Övrigt
Anställningen avser heltid och är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar
Informationschef
Maud Larsen, 0708-655 210

Ansökan
Ansökan med meritförteckning och referenser skall vara Malmö högskola, Personalavdelningen, Registrator, 205 06 Malmö tillhanda senast den 9 december 2005. Märk ansökan med angivet referensnummer.

Fackliga företrädare
SACO, Swen Sjölin, tel. 040-665 70 57
TCO/ST-ATF, Peter Gustafsson, tel. 040-665 72 37
SEKO, Arnar Sveinsson, tel. 040-665 73 03


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback