Farsta Gymnasium söker person till bibblan/studion


Kontaktperson
Biträdande rektor Christina Thunberg
telefon 070 7789897

Ansökan till
Christina Thunberg, Fasta Gymnasium
Farstavägen 112
12332 Farsta

Farsta Gymnasium satsar på ett centrum för lärandet!

Skolan har sen länge haft ett mycket välutrustat bibliotek. Nu satsar vi på en utbyggnad och integrerar en ny studioverksamhet. Studion är tänkt som en resurs för hela skolan – skolans blivande centrum! En lugn och trygg plats för lärande. En inspirerande plats för eget arbete. Där ska man få arbetsro och hjälp om man behöver det. Alla elever på Farsta gymnasium ska ha tillgång till vår studio. Studion gränsar till skolans fina bibliotek och tillsammans erbjuder dessa båda verksamheter en lugn och trivsam miljö för arbete i grupp eller enskilt.

Vi behöver nu en person som skall ansvara för studion och biblioteket. Du kan vara lärare eller bibliotekarie, det viktigaste för oss är att du är rätt person, med entusiasm och visioner!
Du ska kunna ansvara för utvecklingen av vår studio och biblioteket. Du ska ansvara för bemanning, verksamhetsplanering och lokaler.

Viss personal kommer att vara permanent placerad i studion. Även skolans övriga lärare kommer att arbeta i studion på ett löpande schema.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback